Individuele wandelcoaching

Individuele wandelcoaching biedt je de kans om de diepte in te gaan. Om inzicht te ontwikkelen in jezelf en je omstandigheden en een nieuw, spannend antwoord daarop te vinden.

Meestal zit vooruitgang in de combinatie van tot rust komen, contact maken met je intuitie en gevoelens, doorzien wat je "tegenhoudt" en de inspiratie voelen en lef ontwikkelen om dingen anders te gaan doen.

Tijdens individuele coaching is alle aandacht voor jou, een leerzaam en heilzaam proces op zich! Na ongeveer 5 à 6 coachwandelingen zul je merken dat je krachtiger en veelal gelukkiger in je leven staat.

Wat mag je verwachten van individuele wandelcoaching?

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van hoe ik als psycholoog en wandelcoach bij Crescendo Coaching je verder kan helpen. Lees ook de testimonials van mijn clienten.

  • Je voelt je krachtig en zit lekker in je vel. Je hebt inzicht gekregen in wie je bent en wat je wilt en kunt. Dit brengt flow in je leven en rust in je hoofd. Op basis van je diepste levenswensen maak je keuzes en zet je stappen. Je volgt je eigen pad.
  • Je vindt de weg terug naar werk na een burnout of stressvolle periode. Op een heel andere manier dan voorheen. Nu weet je wat echt belangrijk voor je is en hoe je gezonde keuzes kunt maken. Je voelt je energiek en gemotiveerd.
  • Je staat sterker en ook meer ontspannen in het contact met anderen. Eerlijker naar jezelf en duidelijker naar de omgeving. Dat verbetert de sfeer en onderlinge communicatie. Je voelt je gerespecteerd en gezien.
  • Je sluit een moeilijke fase in je leven af, zoals ontslag, echtscheiding, rouw of ziekte. De pijnlijkste emoties liggen achter je, je kunt de nieuwe situatie beter accepteren en je ziet weer licht aan de horizon.

Meer weten? Ik hoor graag van je. Neem contact met me op of bel 06-13167102.